Available courses

De controverse over de klimaatverandering is groot, ook in de media. Het betreft hier een zeer complex probleem. Hooguit 1% van de bevolking heeft voldoende inzicht om er iets zinnigs over te zeggen. 100% van de bevolking praat er, in de beste postmoderne stijl, over mee en wil ‘betrokken zijn bij de besluitvorming’. En helemaal niemand begrijpt er genoeg van om tot een definitief verdedigbaar oordeel te komen. Het gevolg is natuurlijk verwarring puur; ‘gefundenes Fressen’ voor ons journaille.

Maar, in een oerwoud van ‘mogelijk’ en ‘misschien’ die natuurlijk onder de labels ‘zeker’ en ‘absoluut’ worden verkocht, zijn er toch enkele hoekpunten te vinden die boven iedere wetenschappelijke twijfel verheven zijn. Misschien is het nuttig die even op een rijtje te zetten.


Uw Dwarsliggers


Algemene inleiding tot Onderwijs Kwaliteit.

This is the introductory course for Python for Beginners.  Please start here if you have no experience coding in Python.  This course is self-paced; you can proceed through the course, but need to complete each unit before moving on to the next unit.

Wordt later ingevuld.

Social Format Course